4 suggestions voor een langere batterijduur van een e-bike

0
122

Een elektrische fiets is geweldig om te fietsen. Een middagje de omgeving verkennen op de fiets, fietsen is een erg leuke bezigheid, zeker op vakantie! Het grote voordeel van een elektrische fiets is dat je zelf niet veel hoeft te doen om vooruit te komen. Zo kun je de hele middag fietsen zonder moe te worden. Ideaal dus! Een leuke eigenschap van een elektrische fiets is natuurlijk de elektrische fietsaccu. Zonder fietsaccu kom je niet vooruit. Omdat deze batterij zo belangrijk is, lees je hier hoe je hem zo lang mogelijk kunt gebruiken!

Zorg ervoor dat de fietsaccu lang meegaat

De fietsaccu van een elektrische fiets kan natuurlijk ook leeg raken. Je kunt deze batterij zien als een soort batterij. De accu levert energie aan uw elektrische fiets. Je wilt natuurlijk dat de batterij zo lang mogelijk meegaat. Dan kun je de hele dag fietsen en ben je niet afhankelijk van de fietsaccu. Hoe krijg je dat voor elkaar?

1: Goed opladen door fietsacculaders

De eerste stap is om uw fietsaccu goed op te packed. Dat doe je door gebruik te maken van fiets acculaders Voordat u satisfied uw fiets vertrekt, dient u de accu eerst goed op te packed. Laat de fietsacculader uw accu een tijdje opladen, totdat deze helemaal vol is.

2: Fietsen in “eco” -method

Bij een elektrische fiets heb je vaak verschillende ondersteuningsposities. De laagste ondersteuning wordt vaak “eco” genoemd. Als je op pass away positie fietst, verbruikt je fietsaccu de minste energie. Wanneer u minder energie verbruikt, kunt u de batterij langer gebruiken. Wanneer je de meest ondersteunende method gebruikt hoef je niet veel moeite te doen, ga je heel snel, maar loopt de accu ook sneller leeg. Je fiets vraagt dan meer van je accu.

3: neem een additional batterij mee

Wil je toch snel fietsen? Dan kun je emergency room altijd voor kiezen om een additional accu mee te nemen! Laad hem ook ruim van tevoren op satisfied een fietsacculader. Quit de accu bijvoorbeeld in je fietstas. Als je accu leeg is, wissel je deze in en kun je weer verder fietsen.

4: Fiets satisfied dubbele accu

Emergency room zijn ook elektrische fietsen satisfied een dubbele accu. Ook heb je twee fietsaccu’s bij je. U hoeft ze niet in te wisselen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here