Bereid uw tuin voor op de winter months

0
233

Het is weer herfst, dus het is tijd om de tuin winterklaar te maken. Een van de dingen die je in de herfst in je tuin kunt doen, is bloembollen planten. Dit zodat u in het voorjaar kunt genieten van prachtige bloemen in uw tuin. Want laten we eerlijk zijn, wie is emergency room nou niet blij satisfied al pass away vrolijke bloemen in de tuin. Een voorbeeld van een bloembol pass away u in de herfst kunt planten is de agapanthus. Dit is een exotische tuinplant pass away ook wel de Afrikaanse lelie wordt genoemd. Een agapanthusbloem heeft prachtige bolvormige bloemen satisfied glanzende, lange en diepgroene bladeren. Daarnaast trekt deze plant ook allerlei insecten aan zoals bijen en vlinders. Naast het feit dat je kunt genieten van prachtige kleurrijke bloemen als je een agapanthus bol plant, kun je ook genieten van de vlinders en de bijen pass away naar de bloemen van deze plant komen.

Bijen en vlinders

Veel mensen vinden het leuk om allerlei soorten insecten in hun tuin te zien. U kunt hierbij denken aan bijen en vlinders pass away vlinderstruiken en leliebollen komen bezoeken, maar ook pissebedden, spinnen, wormen and so on. Wilt u naast bijen en vlinders ook andere insecten in uw tuin kunnen bewonderen, dan kunt u kijken voor een insectenhotel. In zo ’n insectenhotel kunnen allerlei soorten insecten nestelen, waardoor het op den duur erg druk wordt in je insectenhotel. Daarnaast worden de insecten beschermd tegen allerlei soorten roofdieren wanneer ze zich in het door jou geplaatste insectenhotel bevinden. Het plaatsen van een insectenhotel is ook iets wat u kunt doen om uw tuin winterklaar te maken. Daarnaast is het raadzaam om voor de winter months alle bomen en struiken in uw tuin te snoeien.

Snoei bomen en struiken

Voor de winter months is het belangrijk om de bomen, struiken en planten in uw tuin te snoeien. Dit zodat ze in het voorjaar weer ontkiemen. Daarnaast is het belangrijk dat je dode takken en bladeren uit je tuin verwijdert. Deze afgestorven bladeren en takken kunnen schimmels bevatten, pass away allerlei ziektes kunnen veroorzaken bij de planten in uw tuin. Een roos is bijvoorbeeld erg gevoelig voor schimmels. U wilt niet dat de roos in uw tuin hieraan wordt blootgesteld. Als dit het geval is, zullen de bloemen van de roos niet zo mooi en diep gekleurd zijn als je gewend curved van een roos. Wanneer u uw tuin winterklaar gaat maken, zijn emergency room veel dingen pass away u kunt doen zodat u in het voorjaar kunt genieten van een prachtige tuin vol bloemen.

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here