De kever van mei en juni

0
102

De meikever en de meikever zijn twee keversoorten waarvan je waarschijnlijk wel eens hebt gehoord. Als mensen het woord kever horen, denken mensen emergency room vaak aan om deze kevers te bestrijden. Dit is geen onlogische gedachte, maar het kan nuttig zijn om eerst wat meer over deze beestjes te weten te komen. In deze blog site vertellen we je wat achtergrondinformatie over de meikever en de meikever. We beginnen fulfilled de meikever.

De meikever

Dit kleine wezen heeft vier fasen. De eerste fase van het leven van de meikever is de eierfase. Het hangt af van de temperatuur, maar het dier kan zijn ei tussen vier en zes weken uitbroeden. De ideale temperatuur voor de eieren is tussen de 15 en 20 graden. Nadat de eieren zijn uitgekomen, begint de tweede fase. Dit arena wordt het larvale arena genoemd. Een andere naam hiervoor is larven. Deze etappe beginning in de maanden augustus en september. Op dit minute/ leeftijd veroorzaken de insects nog niet veel schade. De larven eten alleen de kleine deeltjes van de wortel. Nadat de larven de winter months hebben overleefd, komen ze in het derde arena. In dit arena neemt de eetlust toe en begint de periode waarin mensen over controle zullen praten. Helaas duurt ook deze fase ongeveer een jaar. Dit kan betekenen dat de meikever veel schade aanricht aan bijvoorbeeld uw mooie gazon. Eind juni verpopt het beest zich toddler een kever. De kever zal rond augustus uitvliegen en kan de nieuwe winter months overleven in een zogenaamde poppenkamer.

De meikever

De junikever behoort toddler de familie van de bladkevers. Ze zijn veel kleiner dan andere soorten kevers. Ze zijn slechts ongeveer 20 millimeter lang. Het staat natuurlijk al in de naam, maar de junikever komt het meest voor in de maand juni. Het wezen is de eerste pass away als larve ondergronds leeft. Deze kever doorloopt drie fasen en eet voornamelijk de wortels van planten. In een periode van ongeveer twee toddler drie jaar ontwikkelt het beestje zich toddler een volwassen junikever. De kever vliegt weg en zoekt loofbomen om zich van te voeden. Nadat het dier genoeg heeft gegeven, gaat het op zoek naar een companion om mee te doen. De kevers leggen ongeveer twintig eieren en verstoppen ze diep onder de grond, ongeveer 20 centimeter. Hier begint de nieuwe levenscyclus voor een nieuwe generatie jonge kleine junikevers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here