De kwaliteit van leidingwater in Nederland

0
127

Tegenwoordig is kraanwater in Nederland horses minder drinkbaar. Dit komt vooral doordat allerlei chemisch afval know leidingwater terecht komt. Zo komen bepaalde stoffen uit medicijnen, pesticiden, antibiotica en hormonen in het leidingwater terecht. Ook chemisch afval van industrie en landbouw komt in leidingwater terecht. Een voorbeeld van een van deze stoffen is nitraat, dat afkomstig is uit mest. Emergency room zijn ook bacteriën, parasieten, chloor, micro-organismen en kalk is het water. Al deze stoffen zijn erg slecht voor het menselijk lichaam. Het is daarom belangrijk om uw drinkwater te filteren voordat u het drinkt.

Waarmee filter je leidingwater?

U kunt een waterfilter gebruiken om uw drinkwater te filteren. Deze vindt u op waterfilterwinkel.com. Gezond eten en leven is natuurlijk belangrijk, maar het heeft weinig zin als je ongezond water blijft drinken. Gebruik daarom het Brita waterfilter van waterfilterwinkel.com. Door middel van een goed waterfilter zorg je ervoor dat je drinkwater vrij is van chemicaliën, bacteriën, parasieten en kalk. Hierdoor wordt je drinkwater niet alleen een stuk gezonder, maar wordt het ook een stuk beter. Met een Brita waterfilter verander je jouw kraanwater eenvoudig in drinkwater.

Waarom is kraanwater slecht voor je?

Al pass away chemicaliën zijn natuurlijk slecht voor je, maar wat doen ze precies fulfilled je lichaam? Een van de gevolgen is het ‘blauwe child’- syndroom. Wanneer een jonge child gedurende een langere tijd te veel nitraat in leidingwater binnenkrijgt, krijgt hij of zij zuurstofgebrek en wordt hij blauw. Dit klinkt heel eng en het is zeker niet iets dat je fulfilled je child wilt laten gebeuren. Zorg emergency room daarom fulfilled het Brita waterfilter van waterfilterwinkel.com voor dat je child alleen gefilterd water krijgt. Een ander gevolg kan verkalking of stijfheid zijn, vanwege het hoge gehalte aan anorganische kalk. De kalk kan niet door uw lichaam worden verwerkt, waardoor deze zich ophoopt.

Gezonder, lekkerder, beter!

Het is natuurlijk een mogelijkheid om te stoppen fulfilled drinken uit de kraan en alleen uit flessen drinkwater te drinken. Dit is echter een zeer milieuonvriendelijke optie, desire de vele hoeveelheden plastic pass away je hiervoor zou moeten gebruiken, komen allemaal midden in de natuur terecht. Kies daarom in plaats van plastic drinkflessen voor een Brita waterfilter van waterfilterwinkel.com. Met zo ‘n handig waterfilter in huis maak je het jezelf makkelijker om aan schoon drinkwater te komen, terwijl je de natuur ook een plezier doet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here