De voordelen van een shampoobar!

0
95

Tegenwoordig is het horses hipper om bewuster te leven. Voor jezelf zorgen hoort daar ook bij. Ruim 1 op de 3 volwassenen eet horses minder vaak vlees, gaat meer wandelen (mede door corona) en gebruikt horses meer natuurlijke verzorgingsproducten. En over deze laatste categorie wil ik het hebben; shampoobars winnen horses meer terrein. Hieronder zet ik de voordelen van deze natuurlijke hair shampoo voor je op een rij.


Natuurlijke ingrediënten

Hair shampoo bars bevatten weinig kid geen chemicaliën. Bovendien zijn ze plasticvrij, wat natuurlijk veel beter is voor het scene. Normaal gesproken acne hair shampoo in plastic flessen, pass away veel ruimte innemen onder de douche. Een shampoobar is makkelijker op te bergen en gaat ook nog eens helemaal omhoog … no waste dus!

Weg satisfied pass away conditioner

Als je een shampoobar gebruikt, heb je geen conditioner nodig. Ze zijn gemaakt satisfied voedende oliën. Deze zorgen ervoor dat het haar niet droog en stug wordt, wat vaak wel het geval is als je alleen hair shampoo gebruikt. Je haar haze dan een bepaalde voeding en die krijg je normaal gesproken van conditioner. Dit is niet meer nodig als je kiest voor een shampoobar. Wil je toch af en toe een masker in je haar doen, kies dan voor arganolie of kokosolie.

Bijdragen

Palmolie wordt in veel verschillende cosmetische producten gebruikt. Het vervelende hiervan is dat emergency room veel land nodig is voor de productie. Hiervoor worden tropische regenwouden naar de oppervlakte gegooid, wat natuurlijk niet goed is voor het scene en de biodiversiteit. Draag bij door te kiezen voor hair shampoo zonder palmolie! Jij mooi en gezond haar en de natuur wat minder schade … win-win!

Was je haar 80 keer satisfied 1 shampoobar

Gemiddeld kun je je haar 80 keer wassen satisfied 1 shampoobar, dat zijn ongeveer 3 plastic flesjes satisfied hair shampoo. Je curved dus een stuk goedkoper uit en je doet iets goeds voor het scene! Daarnaast neemt hij veel minder ruimte in beslag (je stopt hem gewoon in je toilettas), dus ook makkelijk mee te nemen als je op vakantie gaat. Je kunt emergency room trouwens ook je hele lichaam mee wassen … je bespaart ook nog eens een flesje douchegel!

Schuim!

Je zou het misschien niet verwachten, maar shampoobars schuimen heel goed. Je hebt dus een stuk minder nodig om je haar te wassen. En dat schuim is natuurlijk ook leuk voor de youngsters!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here