Een strijd van de mijten

0
56

Het leven op aarde is niet gemakkelijk. Niet voor enig levend wezen. Op de Afrikaanse steppe kijken de grazers schuchter om zich heen. Een minute van onoplettendheid en ze worden aangevallen door een leeuw. De leeuw corrosion op zijn beurt in de schaduw, maar echte corrosion vindt hij niet, desire hij voelt hoe luizen en andere parasieten hem diep in zijn vacht teisteren en zijn bloed opzuigen. In feite zijn alle organismen in de wereld consistent verwikkeld in een felle strijd. Dat realiseer ik me weer als ik mijn tropische planten verzorg. Op de bladeren zie ik de symptomen van spintmijten. Dit is een hardnekkige plaag, pass away de sappen uit mijn planten zuigt zoals de luizen bloed uit de leeuw zuigen. Nee, het leven is niet gemakkelijk voor de wezens op aarde.

Spint bestrijden satisfied roofmijten

Spintmijten zijn een van de meest hardnekkige plagen ter wereld. Als de spint zich eenmaal op je planten heeft genesteld, kom je emergency room niet snel meer vanaf. We kunnen de spintmijt echter bestrijden door ons te realiseren dat het leven voor een spint ook niet gemakkelijk is. Ze hebben hun eigen vijanden zoals alle wezens op aarde. Als mensen kunnen we onze planten beschermen door een alliantie aan te gaan satisfied de ‘angstgegners’ van de spint. Toevallig behoren ook zij toddler de mijtenfamilie. De roofmijt, om precies te zijn. In de laatste paragraaf leg ik uit hoe je spint kunt bestrijden, namelijk door roofmijten in te zetten tegen spint. Deze fight of the mijten zorgt ervoor dat jouw plant uiteindelijk als winnaar uit de bus komt.

De mijten vechten, jouw plant wint

Herken je de symptomen van spint op je planten (bijvoorbeeld door een verkleuring van het blad, zijde tussen de bladeren of kleine puntjes aan de onderkant van het blad), dan moet je ingrijpen. Anders gaat je plant verloren. Het vrijlaten van een combinatie van roofmijten op uw planten is de beste manier om uw planten 10 goede te komen. De mijten eten de spint op en laten je plant satisfied corrosion. Dit kan helpen bij bijvoorbeeld tropische planten, appelbomen, monstera of ficus. Zo zijn roofmijten veel effectiever tegen spintmijten dan chemische bestrijdingsmiddelen (veel soorten spintmijten zijn hier inmiddels resistent tegen). In de strijd tussen soorten moet de mens soms dingen manipuleren om zijn eigen doelen te bereiken. Jammer voor de spint, maar goed voor je plant!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here