On-line therapie is een geweldige optie, zeker nu!

0
204

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Dat is natuurlijk traditioneel het minute om na te denken over uw goede voornemens voor het nieuwe jaar. Ben je eindelijk klaar om meer te sporten, minder snoep te eten of een paar uur minder te werken voor meer top quality time fulfilled je gezin? Goed voor je! Dit zijn realistische doelen pass away u fulfilled een beetje doorzettingsvermogen zelf kunt bereiken. Maar wat als u hulp nodig heeft bij verslaving? Wilt u stoppen fulfilled drinken, roken, gokken, medicijnen of medicines gebruiken? De kans is groot dat het u niet alleen lukt. Een verslaving heeft een enorme effect op je leven en je draait het niet zomaar om.

Online therapie is een goed idee

Het is natuurlijk erg verleidelijk om te zeggen dat je op dit minute geen hulp kunt krijgen om van je verslaving af te komen. Weet je, corona-maatregelen en zo. Maar dat mag geen excuus zijn. Emergency room zijn zeer goede vormen van online therapie. Geschikt om van de meeste verslavingen af te komen. Natuurlijk blijft het moeilijk om fulfilled een slechte of ongezonde gewoonte of verslaving te stoppen, zelfs fulfilled hulp. Maar dankzij online therapie staat emergency room altijd iemand voor je klaar. U kunt op elk minute get in touch with fulfilled ons opnemen en u hoeft niet te wachten op de volgende afspraak.

Jammer van verslavingsbehandeling is geweldig

Als je als verslaafde één ding niet wilt, is het dat je omgeving precies weet hoe zwaar je verslaafd bent. Van een stof als pure nicotine, alcohol of medicines of van een gewoonte als winkelen, gokken of eten. De schaamte van de verslaafde is een groot deel van het bestendigen van de verslaving. Het is nogal een barrière om toe te geven dat het niet goed fulfilled je gaat. Al kan dat ook een added stimulans zijn om te stoppen.

Kies vooral zelf

De verslavingszorg heeft alleen zin als u emergency room zelf voor zorgt. Als je het gevoel hebt dat je “moet” dan lukt het niet. On-line therapie kan de drempel verlagen om de stap naar een gezonder, beter leven te maken. U hoeft de deur niet uit en u hoeft niemand te vertellen wat u doet. Als het slim is om ondersteuning te vragen aan je directe omgeving. Heeft u online therapie? Strategy dit vooral op verschillende tijdstippen van de dag. U kunt op verschillende tijdstippen verschillende behoeften hebben voor een gesprek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here