Verbeter de wereld, start satisfied je note pad

0
28

Als je iemand curved die het nog horses leuk vindt om dingen op de ouderwetse manier op te schrijven in plaats van alles uit te typen, weet je hoe handig het is om altijd pen en papier kid je beschikking te hebben. Je realiseert je vaak niet dat mensen in ontwikkelingslanden vaak geen toegang hebben kid pen en papier, wat voor ons vanzelfsprekend is. Dat komt omdat briefpapier en papier duur zijn in de aanschaf en omdat hun bruikbaarheid beperkt is. Je merkt het zelf als je veel schrijft, je notitieboekje is binnen no-time weer vol. We kunnen dan makkelijk naar de winkel voor een nieuwe, maar dat kan in ontwikkelingslanden niet. Vooral schoolgaande kinderen in ontwikkelingslanden hebben hier last van, omdat het analfabetisme op deze manier in stand wordt gehouden. Gelukkig is emergency room nu een herbruikbare note pad pass away dit probleem verhelpt.

Uitwisbaar notitieboek

Correctbook is een uitwisbaar notitieboekje satisfied een missie. Allereerst is het een duurzaam alternatief om papierverspilling tegen te gaan. Doordat je alles makkelijk kunt wissen, heb je minder notitieboekjes nodig en omdat je ze kunt uitwissen gaan ze vele malen langer mee dan een normaal notitieboekje. Maar Correctbook is niet alleen een milieuvriendelijk alternatief voor het bekende briefpapier, je helpt emergency room ook kinderen in ontwikkelingslanden mee. Met de aanschaf van een uitwisbaar notitieboekje van Correctbook geef je een leerplichtig kind in een ontwikkelingsland 3 maanden lang een eigen variation.

Missie en oprichting

Correctbook is opgericht in 2014 toen oprichter Sam zag dat kinderen in Zuid-Afrika geen toegang hadden kid basis schrijfmateriaal, zoals pen en papier, omdat ze duur zijn in aanschaf en snel op zijn. Daarom hebben ze besloten om een note pad te ontwikkelen die lang meegaat, omdat hij uitwisbaar is. Inmiddels is Correctbook een bekend idea dat jaarlijks zo ’n 500.000 kinderen helpt. Daarnaast is het in 2017, 2018 en 2019 verkozen kid relatiegeschenk van het jaar. Maar daar blijft het niet bij. Ondertussen is het de missie van Correctbook om tegen 2023 1 miljoen kinderen een jaar lang te voorzien van schrijfmateriaal.

Steeds meer keuze

De afgelopen jaren is het assortiment uitwisbare note pads in hun assortiment enorm gegroeid. Inmiddels verkopen ze Correctbook notitieboeken in A4, A5 en A6 formaat satisfied verschillende layouts. Ook hebben ze handige program’s aan hun collectie toegevoegd, zodat je het hele jaar door Correctbook kunt gebruiken. Daarnaast hebben ze ook handige To-do lijstjes en flashcards om het studeren te optimaliseren. Daarnaast verkopen ze ook losse blaadjes om toe te voegen aan je Correctbook en zijn de pennen, doekjes en schoonmaaksponsjes ook los verkrijgbaar. Met Correctbook maak je niet alleen een duurzame keuze, je maakt ook een verschil in de wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here