Boek snel uw zomervakantie naar dit tropische paradijs!

0
1258

De afgelopen maanden heeft de wereld als collectief also stil gestaan. De meesten van ons hebben weken in quarantaine gezeten, niet wetend wanneer we ons normale leven zouden kunnen hervatten. De grond was also onder onze voeten verdwenen. We zweefden in een oneindige ruimte van onzekerheden over onder meer onze gezondheid en plannen voor de nabije toekomst.

Gelukkig herwinnen we de laatste tijd langzaam maar zeker onze vrijheden beetje bij beetje en mogen we een beetje meer. Zo is het bijvoorbeeld weer toegestaan om tussen een beperkt aantal landen en bestemmingen weer te reizen. Een van deze bestemmingen is het tropische paradijs Bonaire, dat deel uitmaakt van de Nederlandse ABC-eilanden. Bent u na de lockdown toe aan een fijne vakantie om uw zorgen also te vergeten? Dan is Bonaire de ideale bestemming voor jou!

Coronamaatregelen voor reizigers vanaf 1 juli voor Bonaire

Bonaire stelt vanaf 1 juli de grenzen gedeeltelijk open voor toeristen uit risicolanden. Deze categorie omvat landen als Nederland, Belgiƫ, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Dit betekent dat als u in een van deze Europese landen woont, u vanaf 1 juli welkom curved op Bonaire. Hieraan zijn echter een aantal veiligheidsregels verbonden.

Bij aankomst op Flamingo Flight terminal wordt u eerst gevraagd een gezondheidsverklaring in te vullen. Daarnaast wordt emergency room gecontroleerd of u in de 14 dagen voor aankomst op Bonaire in een risicoland curved geweest. Deze maatregelen zijn bedoeld om het risico op uitbraken van het infection te voorkomen en daarmee een nieuwe lockdown te voorkomen. Gelukkig kunnen wij Nederlanders ondanks deze maatregelen gelukkig wel naar Caribisch Nederland reizen – en wie wil dat nou niet?

Huur een luxe vacation home of appartement

Emergency room zijn een aantal magisch mooie plekken om te verblijven op Bonaire. Door het coronavirus bieden veel accommodaties momenteel flinke kortingen. Op deze manier proberen ze het voor jou nog aantrekkelijker te maken om naar het eiland te komen en het lokale toerisme na de lockdown te ondersteunen. Zo kunt u op Bonaire een luxe vacation home huren satisfied prachtig uitzicht op zee of het eiland.

Sunwise Bonaire is een van pass away aanbieders van prachtige vacation home’s en appartementen, voorzien van een zwembad en/ of op loopafstand van het hair. U vindt deze bijzondere accommodaties voor verschillende prijzen. Zo is emergency room altijd een pass away ideal aansluit bij uw wensen en die van uw gezin.

Overweegt u om zo ’n luxe vacation home te huren voor uw vakantie? Wacht niet langer en ervaar de vele voordelen van zo ’n geweldige accommodatie van Sunwise op tropisch Bonaire. Immers, satisfied de personal privacy van uw eigen vacation home op Bonaire komt u gegarandeerd toddler corrosion. Bovendien kun je alle hectiek pass away emergency room in de wereld gaande is helemaal vergeten.

Vanwege COVID-19 kun je momenteel bij veel carriers gratis annuleren als emergency room een tweede lockdown plaatsvindt tijdens de periode pass away je hebt geboekt. Dat scheelt meteen een hoop anxiety en onzekerheid. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het huren van een vacation home op Bonaire bij Sunwise Bonaire? Bekijk dan de site voor het actuele aanbod.

Ontdek de magische onderwaterwereld

Waarom zou u specifiek Bonaire als vakantiebestemming kiezen? Bonaire is een eiland waar veel te zien en te doen is. Het staat bekend om de mooiste stranden waar je heerlijk kunt relaxen en snorkelen. Watersporten zoals duiken, wind- en kitesurfen zijn ook populaire activiteiten pass away veel bezoekers trekken.

Bonaire is omgeven door prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen. Hierdoor staat het eiland ook wel bekend als duikeiland. Emergency room is een eindeloze onderwaterwereld om te ontdekken. Met een beetje geluk kom je tijdens het snorkelen of duiken zelfs een schildpad tegen. Wil je de kans op het spotten van schildpadden vergroten? Dan ben je bij 1000 Tips aan het juiste adres.

Dus waar wacht je op? Boek voor deze zomer jouw eleventh hour vakantie op tropisch Bonaire!