Campings in Italië

0
1299

Dit jaar hebben we besloten om weer op vakantie te gaan naar onze favoriete vakantiebestemming. Als ik over ons praat, ben ik het, mijn guy en onze drie kinderen. Zoals fulfilled velen, is Italië ons favoriete vakantieland. Onze ouders hebben ons hierheen gebracht sinds mijn guy en ik jong waren. We hebben dit ook fulfilled onze kinderen gedaan, aangezien de jongste drie jaar oud was, zijn we elk jaar in Italië geweest. We houden alle vijf van de zon, dit is ook een van de redenen dat we zo vaak op vakantie gaan in Italië, omdat het zuidelijker is dan Nederland en ook een warmer klimaat heeft.

Meerdere outdoor campings

In de zomervakantie gaan we vaak drie weken kamperen. Ook hebben we af en toe een huisje gehuurd, maar dit was niet zo goed als kamperen. Bij het kamperen ben je veel meer buiten en onze kinderen maken ook sneller call fulfilled andere kinderen. Dit jaar hebben we twee outdoor campings in gedachten. Wij vinden het leuk om binnen pass away drie weken minimaal één keer van outdoor camping te wisselen. Hierdoor is emergency room een afwisselende omgeving en kun je de omgeving en de outdoor camping twee keer ontdekken. Dit jaar hebben wij als eersten voor Outdoor camping Bella Italia gekozen. Deze outdoor camping ligt straight aan het Gardameer. Het heeft ook twee grote zwembadcomplexen fulfilled glijbanen. Onze kinderen houden van zwemmen, dus dit is ideaal voor chicken. De outdoor camping heeft ook verschillende dining establishments, waar mijn guy en ik erg van genieten. We hebben ons ook al verheerlijkt op de lijst fulfilled sportvoorzieningen pass away deze outdoor camping biedt, desire we zijn een sportief gezin.

Voorbereidende werkzaamheden

De tweede outdoor camping waar we aan denken is Outdoor camping Lago Maggiore by means of Allcamps. Ook beschikt deze outdoor camping over een groot zwembad en veel voorzieningen zoals een minimarkt, ligweide en een animatieteam. Bovendien is de zuidkant van het Lago Maggiore vlakker dan het noordelijke deel. Hierdoor is het een prima uitvalsbasis voor uitstapjes naar de grote steden. Ook gaan we hier veel inkopen doen in de verschillende electrical outlet shops in dit gebied. We kijken erg uit naar beide outdoor campings. Het wordt waarschijnlijk weer een geweldige zomer fulfilled ons gezin in Italië. Nu moeten we kijken of al onze kampeerspullen nog in goede staat zijn of dat emergency room een aantal zaken aan vervanging toe zijn. Maar daarna kan onze kampeervakantie beginnen!