Genoeg van de hitte? Maak je klaar voor de winter

0
1203

Deze hittegolf is vrijwel alleen te overleven in het zwembad of met een fijne airco of ventilator in huis. Door de zomerse temperaturen waan je je in het buitenland. Gelukkig valt een vakantie in eigen land dit jaar mee! We zijn bijna blij als we boodschappen kunnen doen, om af te koelen in de goed geventileerde supermarkten. Eenmaal thuis uit de supermarkt worden korte broek en T-shirt mooi ingeruild voor badkleding. Het lijkt alsof kou gewoon niet meer bestaat. Maar niets is minder waar. Binnenkort wordt deze mooie zomerzon ingeruild voor oranje blaadjes aan de boom en kastanjes op de grond. Als je op een druilerige, grijze herfstdag naar je werk fietst, kun je alleen maar verlangen naar deze hitte. Gelukkig kun je met de juiste kleding veel kou en nattigheid voorkomen, bijvoorbeeld met een goede jas. Dus ga nu op zoek naar de juiste jas!

Een goede jas

Niets is belangrijker op een druilerige dag dan een goede vacht. Jassen kunnen van allerlei verschillende materialen worden gemaakt. Welk materiaal de beste keuze is, hangt af van uw voorkeuren. Als je het snel koud krijgt, kun je het beste voor een dikke, goed isolerende laag gaan. Dit wordt echter niet aanbevolen als u snel warm wordt. Je kunt de rits natuurlijk open laten voor wat verkoeling, maar het is beter om voor een dunnere jas te gaan die je gewoon kunt sluiten. Ook moet je een keuze maken of je het belangrijk vindt dat de jas waterdicht is. Er zijn ook veel regenjassen te koop, maar je kunt er ook snel in zweten. Als je niet elke dag bezweet op je werk wilt aankomen, ga je het beste voor een jas die goed ademt. Gelukkig zijn er ook jassen die geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Neem bijvoorbeeld het Ellesse jack. Er zijn prachtige winter- en lichte jassen van dit merk.

Met een mooi design

Omdat het ontwerp van de jas ook belangrijk is. Natuurlijk draag je niet elke dag een nieuw jasje, dus je moet het het hele seizoen met dat ene jasje doen. Kies daarom een jas die bij je eigen stijl past. Een Superdry winterjack herenmodel is vaak erg populair. Dit is een Engels merk maar is geïnspireerd door het Japanse Tokyo. Dit herken je goed aan de Japanse karakters die je terugvindt op de kleding. Toch doet het ontwerp je niet meteen aan Japan denken, het past beter in de Amerikaanse vintage stijl. Met deze jas loop je altijd goed gekleed over straat.