Wil je de industriële appearance doorvoeren in je badkamer?

0
2441

Kies dan voor een zwarte douche in plaats van een chromen of witte. Een matzwarte douchecabine maakt de badkamer in één keer tot een stoer en industrieel geheel. Uiteraard combineer je deze zwarte douchecabine met zwarte accessoires zoals kranen, douchekop en wasbak.

Kies dan voor een zwarte douche in plaats van een chromen of witte. Een matzwarte douchecabine maakt de badkamer in één keer tot een stoer en industrieel geheel. Uiteraard combineer je deze zwarte douchecabine met zwarte accessoires zoals kranen, douchekop en wasbak.

mGSq8NP9lK3h zEWqdWeV6fmZtA3uS98AD yemJtM1cKM1SFvQB63ojobJ cznN2DXfqPEU6B7asUrBtplWDC Rh7ojJ4hBQHsztH rJ1XZrqng5XXF KmXXBTHsztH rJ1XZrqng5XXF

( Bron afbeelding: BathroomXXL.nl)

U kunt zelfs de handdoekhaken, afvalemmer en zeepdispensers in deze mooie zwarte kleur toevoegen. Zo zorg je voor een mooi geheel dat “staat als een huis”. Ik heb enkele tips voor je om door de zwarte en zware dingen heen te breken.

Houd de basis licht van kleur

Om te voorkomen dat u bij het betreden van de badkamer in een “zwart gat” loopt, is het verstandig om de sokkel licht van kleur te houden. Dit hoeft echt niet helder wit te zijn, je kunt ook kiezen voor mooie grijstinten op de muren en vloer. Vloer- en wandtegels vind je in alle soorten en maten bij BathroomXXL. Er wordt ook helemaal niet gezegd dat je de hele badkamervloer en wand met dezelfde tegels moet doen. Het kan heerlijk zijn om een variant van de andere tegels in de douche te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor een mooie mozaïektegel. U kunt er zelfs voor kiezen om een nis in de doucheruimte te laten maken of te laten maken zodat u hier uw flessen en andere benodigdheden kunt plaatsen.

Zorg voor goede verlichting

Er is niets vervelender dan voor de spiegel staan en niet kunnen zien wat je doet. Licht is belangrijker in de badkamer dan in elke andere kamer in huis. Door goede verlichting toe te passen, zul je zien dat niet alleen de badkamer mooier wordt, maar ook jij. Je kunt nu tenslotte zien hoe je haar is!

Tip: gebruik verschillende soorten verlichting die je onafhankelijk van elkaar aan en uit kunt zetten. Spots (vooral voor natte ruimtes) in het plafond en vooral één precies boven de douchecabine zorgen voor overzichtslicht. Je kunt dan kleinere lampen aan de wasbak hangen. Ook een vergrootspiegel met extra licht kan een prima oplossing zijn.

Vervang je handdoeken en washandjes

Als je eenmaal een mooie nieuwe badkamer hebt, denk je misschien dat je het goed kunt doen met de handdoeken en washandjes die je al hebt. Dus nee, niet doen! Tenzij je net voor de renovatie nieuwe hebt gekocht, is dit het moment om op zoek te gaan naar nieuw badtextiel. En terwijl je toch bezig bent: kies meteen voor een leuk nieuw vloerkleed of badmat in de juiste kleur. Oog voor detail zorgt ervoor dat u nog meer geniet van uw nieuwe badkamer.